Accesari

Azi214
Total1307794

Guests : 4 guests online
Powered by CoalaWeb

„Moş Crăciun” de la Suceava a adus un loc 4 şi două locuri 5 pentru xelari

Evaluare utilizator:  / 1

Astăzi a fost o zi grea, o zi plină pentru puştii băimăreni de la CS XELA.
După ce vineri au acuzat oboseala unui drum care-a durat aproape opt ore, zi în care cei de la grupa 1999 au pierdut cu un sec 7 -2, după ce la pauză era 2 – 2, cu cei de la Gloria Bistriţa, campionii de anul trecut, grupa de 1998 n-a reuşit decât o remiză albă.
Din materialele anexate przentului puteţi rememora parcursul mânjilor noştri.

Primul loc 5

Copiii de la grupa de vârstă 2000 au pierdut la mustaţă, după o impardonabilă greşeală de marcaj, meciul disputat cu echipa gloria bistriţa, cea care s-a şi bătut apoi pentru titlu.

Citește mai departe...

CS XELA 98 a câştigat turneul internaţional de la Toulouse, Franţa

Evaluare utilizator:  / 0

După cum v-am anunţat deja, CS XELA Baia Mare a plecat încă de vineri la două turnee internaţionale.
Băimărenii au deplasat trei echipe, respectiv loturile grupelor formate din copii născuţi în 1996, 1998 şi 1999.

Au câştigat trofeul pierdut anul trecut

După ce anul trecut au pierdut la mustaţă finala turneului internaţional de la Toulouse cu eci de la FC ST. Girons, anul acesta băimărenii au reuşit să le smulgă aurul şi să impună la penalty. Adică exact cum au pierdut ei anul trecut.

Citește mai departe...

XELA a sărbătorit în iarbă

Evaluare utilizator:  / 0

Anul trecut echipa CS XELA Baia Mare a câştigat Cupa HAGI pe Maramureş şi a participat la faza pe Ardeal, unde-a ocupat un binemeritat loc III, ratând de puţin calificarea în faza pe ţară.
Acum, după desfăşurarea returului care a avut loc ieri la Suciu de Sus, XELA a rămas neînfrântă în Seria Sud a judeţului, astfel încât duminică va juca semifinala împotriva ocupantei locului doi din Seria Nord, Salina Ocna Şugatag.
La rândul lor, FC Baia Mare, ocupanta locului secund în seria noastră va juca cealaltă semifinală împotriva celor de la TISA Sighet, echipă care-a câştigat detaşat Seria Nord.

Sărbătoare şi sărbătoriţi

Antrenorul Emil Kemenes, cel care ieri şi-a sărbătorit ziua muncind, a deplasat la Suciu de Sus un lot format din 14 jucători, din care cinci sunt cu un an mai mici, adică din 1999.

Citește mai departe...