Accesari

Azi1
Total1322421

Guests : 2 guests online
Powered by CoalaWeb

„Moş Crăciun” de la Suceava a adus un loc 4 şi două locuri 5 pentru xelari

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 

Astăzi a fost o zi grea, o zi plină pentru puştii băimăreni de la CS XELA.
După ce vineri au acuzat oboseala unui drum care-a durat aproape opt ore, zi în care cei de la grupa 1999 au pierdut cu un sec 7 -2, după ce la pauză era 2 – 2, cu cei de la Gloria Bistriţa, campionii de anul trecut, grupa de 1998 n-a reuşit decât o remiză albă.
Din materialele anexate przentului puteţi rememora parcursul mânjilor noştri.

Primul loc 5

Copiii de la grupa de vârstă 2000 au pierdut la mustaţă, după o impardonabilă greşeală de marcaj, meciul disputat cu echipa gloria bistriţa, cea care s-a şi bătut apoi pentru titlu.


În urma acestui meci, dar şi ţinând cont de celelalte rezultate din grupe, băimărenii s-au clasat pe un meritoriu loc 5. Spunem meritoriu ţinând cont de faptul că aceştia nu au încă o echipă sudată, ei neavând nici măcar o jumătate de an de când joacă împreună şi aflându-se la abia al treilea turneu din carieră.

Meciul portarului

La rândul lor, puştii de la grupa de vârstă  1999 au ţinut să spele imaginea greşită din primul meci.
Astfel, în meciul disputat astăzi cu cei de la Sporting Suceava au câştigat locul 5 după loviturile de departajare.
La terminarea timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 1 - 1, după ce băimărenii conduseseră cu 1 - 0 şi după ce fuseseră egalaţi în urma unei gafe în apărare.
Loviturile de departajare l-au avut ca principal actor pe portarul Iuliu Mihail Roşiianu.
După ce băimăreanul Călin Pop a marcat, băimărenii au rămas la conducere după ce portarul Iuliu Roşiianu a apărat lovitura de pedeapsă.
Marcat de miza jocului, Robert Varia a ratat şi el, mingea lovită de el ştergând bara. Greşeala lui a fost reparată de acelaşi portat Iuliu Mihail Roşiianu, care a apărat şi o a doua lovitură a gazdelor.
Apoi, spre mirarea tuturor, acelaşi portar Iuliu a executat ultima lovitura de pedeapsă a băimărenilor, marcând sec, la baza bării din dreapta.
Apoi, ca să încheie cum trebuie acest meci, Iuliu a apărat şi ultima lovitură, el ştergând mingea, apoi aceasta a atins traversala şi a ieşit în aut.
La grupa 1999 Cosmin Pintea, cel care marcase toate cele cinci goluri ale băimărenilor în timpul jocurilor disputate, a ratat şi el la mustaţă titlul de golgeter al grupei.

Dezamăgirea... foştilor campioni

După ce anul trecut actuala grupă 1998 defilase pur şi simplu în acest turneu, rezultatele avute în grupă îi indica drept favoriţi şi la trofeul acestei ediţii.
Dar, cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, băimărenii au pierdut la loviturile de departajare cu gazdele de la Sporting Suceava, după ce la finalul timpului regulamentar încheiaseră 2 -2, băimărenii revenind de fiecare dată. Ratările rarisime din final s-au răzbunat, sucevenii calificându-se în finală.
Astfel, băimărenii au jucat Finala mică, pentru locurile 3 – 4 împotriva maramureşenilor de la Ocna Şugatag.
Pentru prima dată în relaţiile dintre cele două cluburi, salinarii i-au bătut fără drept de apel pe băimăreni, cu un sec 2 – 0.

Share