Accesari

Azi189
Total1307769

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Campionatul National de QINGDA organizat de Federatia Romana de Arte Martiale

Evaluare utilizator:  / 1

Sambata 10.03.2007 a avut loc la Bucuresti, a doua editie a Campionatului National de QINGDA organizat de Federatia Romana de Arte Martiale, la Sala  Floreasca din Bucuresti. La aceasta competitie au participat 170 de participanti din toata tara, de diferite varste si categorii de greutate. Din Baia Mare au participat noua concurenti, din care sase s-au intors acasa medaliati.

Citește mai departe...

Tainele artelor martiale

Evaluare utilizator:  / 2

La sfârsitul anilor '90, practicarea artelor martiale a luat amploare, astfel ca Micu Elian, antrenor de wing chun kung-fu, a înfiintat un club sportiv care sa le ofere tinerilor pasionati de acest sport din zona noastra o sansa de a se antrena intens.
Clubul Sportiv Wing Chun Baia Mare a luat locul Fan Clubului Jackie Chan, asociatie ce a functionat în orasul nostru între 1993 si 1998 si care era afiliata la Asociatia Româna de Kung-Fu Traditional, de la Iasi.

Din 2005, clubul baimarean de Wing Chun Kung-Fu este înregistrat la Federatia Româna de Arte Martiale, deci cei care se antreneaza aici pot participa la competitii oficiale.

Citește mai departe...

Wing Chun Kung-fu Baia Mare

Evaluare utilizator:  / 1

DSCN0040.JPGDSCN0107.JPGDSCN0108.JPG

Vezi toata galeria