Accesari

Azi217
Total1307797

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

FCM Baia Mare continua in Liga 2. Florin Darida: ”Obiectul excluderii nu mai exista. Speram sa pornim antrenamentele de luni”

Evaluare utilizator:  / 1


FCM Baia Mare are mari sanse sa continue in Liga 2 si in sezonul urmator, desi, la finalul precedentului, viitorul parea unul negru in ”Dealul Florilor”. Directorul sportiv al clubului, Florin Darida, a anuntat, la Sport Total FM, in emisiunea ”Fotbal la matineu”, ca presedintele Cristian Span este aproape sa ajunga la o intelegere cu un nou sponsor, iar echipa nu va mai fi exclusa din campionat, dupa ce unele litigii cu anumiti jucatori au fost stinse.
”Sunt discutii intre noul sponsor si Cristian Span. Speram sa ajunga la o intelegere.

Citește mai departe...

FCM Baia Mare, cea mai bună echipă de fotbal din 2002 încoace

Evaluare utilizator:  / 1


Președintele Cristian Șpan și antrenorul Dorin Toma anunță că viitorul echipei FCM Baia Mare e incert. Așadar, nu e de mirare că mulți dintre localnici prevăd desființarea clubului de liga a II-a.
Cu toate acestea, microbiștii băimăreni care au fost alături de FC Municipal încă de pe vremea când gruparea evolua în campionatul județean, au avut parte de 4 sezoane ieșite din ritmul anost impus de fotbalul băimărean în ultimii 10 ani.

Citește mai departe...

FCM Baia Mare încheiat primul sezon în Liga 2 cu o înfrângere în faţa Chindiei. Viitorul clubului e incert: ”Nu ştiu dacă sunt şanse să nu se desfiinţeze”

Evaluare utilizator:  / 1


Sâmbătă, 28 mai, s-a încheiat play-off-ul sezonului competiţional 2015-2016 pentru echipele din Liga 2. La Baia Mare, FCM a primit vizita Chindiei Târgovişte, o echipă care păstra şanse la promovare, însă nu mai depindea numai de ea. Dâmboviţenii au realizat ce şi-au propus, au câştigat cu 4-2, însă victoria UTA-ei de la FC Braşov a menţinut-o pe locul 3 şi nu i-a mai dat nicio şansă la barajul de promovare.

Citește mai departe...