Accesari

Azi326
Total1273284

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Baimarenii Iuliu Rosiianu si Adrian Ster debuteaza la CFR Cluj contra celor de la Ardealul

Evaluare utilizator:  / 3

Dupa perfectarea si parafarea transferurilor portarului Iuliu mihail Rosiianu si al mijlocasului central Adrian Ster de la Salina Ocna Sugatag la CFR Cluj Napoca, acestia vor juca primul  meci sub culorile noii lor echipe, intr-un meci amical in compania echipei Ardealul Cluj Napoca.
Meciul se va disputa sambata, 19.01.2013 de la ora 12.00 la Baza Sportiva Ardealul din Cluj Napoca.
CFR Cluj Napoca va folosi la acesta partida amicala doua formatii, respectiv CFR Cluj ’98 si CFR Cluj ’99, care vor incerca sa obtina un rezultat pozitiv, chiar daca este o partida amicala, contra unei echipe a Ardealului formata doar din jucatori nascuti in anul 1998.
In campionatul juniorilor “C” a judetului Cluj, CFR participa cu doua echipe, CFR Cuj 1 ocupand la finalul turului, locul I in Seria 2, cu 8 victorii din tot atatea meciuri disputate, avand cele mai multe goluri inscrise (84) si cele mai purine goluri primite (3).

Citește mai departe...

Infrangere pentru Salina “B”

Evaluare utilizator:  / 0

In ultima etapa a turului Campionatului de Juniori “C”, echipa Salina “B” Ocna Sugatag a fost invinsa la limita cu 1 – 0 in deplasarea de la Sporting Recea.
Daca in urma cu o saptamana Salina “A” ii administra un sec 5 – 0 aceleiasi Sporting Recea, de aceasta data, echipa a doua a clubului Salina Ocna Sugatag, formata din jucatori nascuti in marea lor majoritate in 1999 si mai tineri, s-a vazut invinsa de o echipa, Sporting Recea, care s-a simtit mai bine pe terenul greu si noroios, reusind sa inscribe singurul gol al partied in repriza a doua in minutul 51.
Dupa parcurgerea primei jumatati a campionatului, Salina “B” Ocna Sugatag a reusit sa obtina sase victorii si patru infrangeri,

Citește mai departe...

SALINA B s-a impus cu 5 – 1 in deplasarea de la Plimob Sighet

Evaluare utilizator:  / 0

Dupa ce in etapa trecuta sighetenii de la Plimob au scos de 11 mingea din poarta in meciul disputat consta salinarilor mari, in meciul disputat in cadrul etapei a IV-a pe teren propriu contra celor de la SALINA B, ei au fost nevoiti sa mai repete gestul.
Scorul final a fost 5 – 1, la pauza 4 – 1.
Pentru echipa pregatita de Emil Kemenes si Vasile Sleam au marcat Denis Moldovan – 2 goluri, Cosmin Pintea, Sergiu Herteg si Varga Gratian – Jardel.

Citește mai departe...