Accesari

Azi365
Total575993

Guests : 57 guests online
Powered by CoalaWeb

CS XELA 98 a câştigat turneul internaţional de la Toulouse, Franţa

Evaluare utilizator:  / 0
Cel mai slabCel mai bun 

După cum v-am anunţat deja, CS XELA Baia Mare a plecat încă de vineri la două turnee internaţionale.
Băimărenii au deplasat trei echipe, respectiv loturile grupelor formate din copii născuţi în 1996, 1998 şi 1999.

Au câştigat trofeul pierdut anul trecut

După ce anul trecut au pierdut la mustaţă finala turneului internaţional de la Toulouse cu eci de la FC ST. Girons, anul acesta băimărenii au reuşit să le smulgă aurul şi să impună la penalty. Adică exact cum au pierdut ei anul trecut.


Băimărenii de la 98 au jucat cu vână şi în grupe au câştigat patru meciuri, remizând în unul singur, fără să primească vreun gol.
Conform regulamentului de joc, antrenorii Emil Kemenes şi Bogdan Cristian au avut voie să introducă şi jucători mai mici.
Astfel, în poartă a stat Iuliu Mihail Roşiianu, iar Răzvan Revesz a devenit jucător de câmp.

Locul I şi titlul de cel mai bun portar

Băimărenii au primit un singur gol în cele şapte meciuri câştigate, astfel încât titlul de cel mai bun portar I-a revenit lui Iuliu Mihail Roşiianu, portar mai mic cu un an decât ceilalţi şi portar care, cu numai o săptămână în urmă, la cea de-a doua ediţie a Cupei Joma de la Satu Mare a câştigat acelaşi titlu.
Copiii din grupa 1999, văduviţi de prezenţa portarului titular Iuliu Mihail Roşiianu, au jucat ca o a doua echipă a CS XELA la campionatul rezervat celor din 1998 şi au terminat pe locul 10 întrecerea.

Acum joacă la Barcelona

Băimărenii n-au avut timp să se bucure prea mult de victorie. Ei s-au îmbarcat imediat după ce s-au văzut cu medaliile la gât şi au plecat spre Spania, la Barcelona, unde participă la Cupa Maresme.
Vă reamintim că anul trecut Grupa 1996 a  pierdut finala mare cu nemţii de la Eintracht Frankfurt, în timp cei puştii de la 1998 au pierdut finala mică în dauna echipei gazdă, cu 3 – 4.
Vom reveni.

Share