Accesari

Azi56
Total1276257

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori C - Ei sunt CFR – istii care-au infrant „U” – istii

Evaluare utilizator:  / 6
Cel mai slabCel mai bun 


In aceasta editie de campionat elevii lui Alin Cazan s-au impus in doua meciuri amicale si intr-unul oficial

 
Asadar, intr-un meci contand pentru etapa a 13 – a a Seriei I a Campionatului Judetean Juniori C Cluj sambata se va desfasura un adevarat meci al orgoliilor.
Atmosfera va fi sigur una incinsa de la ora 12:00 pe terenul de la Baza „Dan Anca”,

ea venind direct din faptul ca de-a lungul acestei editii de campionat, in toate meciurile dintre „U” Cluj - Napoca si CFR Cluj – Napoca baietii pregatiti bine de Alin Cazan s-au impus pana acum in toate cele trei meciuri disputate, unul oficial si doua amicale.
Mai exact, in cele doua meciuri amicale baietii din Gruia au infrant prima echipa „U” – ista, cu 1 – 0 la aceeasi Baza „Dan Anca” si cu 3 – 1 in meciul revansa de la Baza CMC.
In primul meci amical scorul final a fost 1 – 0, dupa ce Daniel Hetea a inchis tabela inca dinaintea pauzei, din penalty, dupa un faul grosolan facut tot asupra lui.
In al doilea meci CFR `99 s-a impus iar, mai categoric insa decat arata pana si scorul final, adica 3 – 1.
La pauza a fost atunci 2 – 0, dupa ce Marian Petean si Alex Petrus au punctat.
In repriza a doua, pe fondul unor greseli in aparare „Sepcile rosii” au reintrat cca 10 minute in joc, atunci marcand si golul de onoare.
Cortina a tras-o Mihaita Cazan, un alt sarbatorit al zilei de atunci, dupa portarul Iuliu Mihail Rosiianu, care a facut un meci foarte bun, ambii sarbatorind din plin Sfintii Mihail si Gavril.
A fost un meci in care baiatul lui Ganea nu s-a vazut deloc si in care n-a mai avut nimic din aerul de superioritate aratat atunci la tv cand „U” a reusit sa invinga echipa a doua a CFR –ului.
Pe de alta parte, in meciul oficial din tur, din cadrul Seriei I a Campionatului Judetean Juniori C Cluj alb – visinii nostri s-au impus cu un sec 7 – 0, dupa ce deja meciul era jucat la pauza, cand scorul a fost 4 – 0, dupa golurile marcate de Alex Petrus – 2, Mihai Cazan si Robert Kallo.
Dupa pauza au mai inscris Robert Kallo si Dani Hetea, de doua ori.
Ca o ciudatenie in relatia dintre cele doua cluburi, disperati de avantajul nostru net avut in intalnirile directe, cei de la „U” au scris odata pe site-ul lor oficial cum ca ne-ar fi batut candva cu 10 – 0, insa dupa ce i-am aratat cu degetul si le-am deconspirat minciuna, au schimbat modificarea si chiar sters mai apoi articolul.
Pacat!
Asadar, in meciurile directe de pana acum cu „U” – istii CFR-istii care-au marcat sunt urmatorii: atacantul Dani Hetea si capitanul Alex Petrus au inscris fiecare de cate trei ori, de cate doua ori fiecare au marcat mezinul Mihaita Cazan si Robert Kallo, o data inscriind Marian Petean.
IATA si lotul CFR Juniori C cu care ne clasam actualmente pe primul loc in Seria 1: Iuliu Mihail Rosiianu, Dorinel Farcas si Vladut Muresan - portari, alaturi de jucatorii de camp Mihai Cazan, Alexandru Petrus, Adrian Pop, Marian Petean, Darius Badea, Andrei Tornyai, Remus Gabor, Monea Catalin, Robert Kallo, Akos Bodor, Daniel Hetea, Calin Tudor, Marius Cuibus, Bogdan Milandru, Radu Petrisor, Calian Claudiu si Rares Agrijan.
Tocmai de aceea le mai spunem odata: Hai CFR!

http://www.frf-ajf.ro/cluj/competitii-fotbal/juniori-c-seria-1-1940-et13

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/326-juniori-c-cfr-joaca-sambata-in-deplasare-la-u-cluj-napoca.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/325-juniori-c-elevii-lui-alin-cazan-sunt-iarasi-pe-primul-loc.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/291-juniori-c-dominare-totala-in-derby-urile-cu-u-cluj.html

http://www.rosiianu.ro/%20http:/rosiianu.ro/cfr-cluj/foto/288-cfr-99-a-invins-cu-3-1-u-clujcfr99-ucluj.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/289-cfr-99-a-dat-o-noua-lectie-de-fotbal-sepcilor-rosii-3-1-2-0.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/270-cfr-99-a-zdrobit-cu-7-0-u-cluj-napoca.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/262-cfr-99-s-a-impus-cu-1-0-in-deplasarea-de-la-u-cluj-99.html

http://www.rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/306-minciuna-sfruntata-pe-site-ul-oficial-al-universitatii-cluj-napoca.html

Share