Accesari

Azi97
Total1261725

Guests : 4 guests online
Powered by CoalaWeb

FCM Baia Mare începe minireturul cu 9 achiziții în lot

Evaluare utilizator:  / 3
Cel mai slabCel mai bun 


În ultimul amical disputat de FCM Baia Mare în compania conjudețenilor de la CSM Sighetu Marmației, echipa băimăreană a arătat fosret bine în teren, nu numai...pe hârtie. La capătul celor 90 de minute elevii antrenați de Dorin Toma și Cristian Bogdan au învins cu 3-0, golurile formației băimărene fiind înscrise de Novoseleszki (autogol), Vasilache și Sîrbu.


Aflată în poziția de lider al seriei Vest a Ligii 2, FCM Baia Mare abordează ultimele etape ale sezonului regulat cu gândul de a-și îndeplini un prim obiectiv, acela de a participa în play-off, urmând ca în funcție de parcursul echipei, de posibilitățile financiare, să fie stabilit și un obiectiv final.

Până atunci, privind campania de achiziții spectaculoasă realizată de FCM Baia Mare, putem să spunem că băimărenii se gândesc din ce în ce mai serios la bătălia pentru promovare, promovare la care țintesc (de-acum) aproape toate echipele aflate în prima jumătate a clasamentului, dat fiind faptul că echipele sunt despărțite de doar cateva puncte.

În această iarnă, FCM Baia Mare s-a despărțit de o serie de jucători care n-au prea jucat sau și-au depus memorii: Mădălin Popa, Vlad Potecu, Dănuț Ivănică, Ionuț Bratima și Cătălin Savin. În schimb, conducerea echipei FCM Baia Mare a reușit să ajungă la înțelegere cu mai mulți fotbaliști consacrați care au semnat contracte cu liderul seriei Vest al Ligii 2: Ciprian Vasilache, Emil Dică, Cristian Daminuță, George Cârjan, Sorin Bușu, Tudor Sbârcea, Florin Anițoiu, Sergiu Jurj și Claudiu Codoban. Transferul lui Claudiu Codoban s-a reușit în ultimul moment, Codoban fiind jucătorul care a înscris în poarta băimărenilor în chiar prima etapă, aducând brașovenilor un punct nedrept, după aspectul jocului.

După ce a uimit lumea fotbalistică de la noi din țară, reușind să se instaleze în fotoliul de lider al seriei Vest din postura de nou promovată, FCM Baia Mare a reușit în această iarnă cea mai spectaculoasă campanie de transferuri a Ligii 2, în ciuda numeroaselor probleme de la începutul acestui an. Toate acestea dau speranțe că sub Dealul Florilor bate ...vânt de PROMOVARE!!!

Share