Accesari

Azi15
Total1322435

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

O noua actiune marca Just4Keepers in Baia Mare

Evaluare utilizator:  / 5
Cel mai slabCel mai bun 


In urma taberelor de pregatire din iulie 2013 de la Cristu Secuiesc si a celei din februarie 2014 din Baia Mare, echipa Just4Keepers Romania, echipa condusa de fostul mare portar Mihai Stetca isi continua actiunile de identificare a tinerelor talente din Romania.
Ultima actiune de acest gen s-a petrecut chiar in weekendul trecut, impreuna cu reputatul antrenor englez DEREK DEL ROBINSON, cand acesta a revenit in Baia Mare, pentru a-l urmari pe portarul baimarean Iuliu Mihail Rosiianu, jucator la CFR Cluj, unul din evidentiatii taberei de pregatire din iarna.

Derek Del Robinson este antrenor coordonator si scouter in cadrul Academiei de Fotbal a clubului englez West Ham United, unul dintre nenumaratele cluburi de prima liga din Europa si intreaga lume cu care Just4Keepers are contacte permanente si chiar stranse contracte de colaborare.
Asadar, de data aceasta jucatorul tinta a fost portarul baimarean Iuliu Mihail Rosiianu de la CFR Cluj – Napoca, unul dintre remarcatii trialului din iarna dar si al celui care s-a desfasurat la inceputul verii in orasul galanta din Slovacia.

http://just4keepers.ro/o-noua-actiune-marca-just4keepers-in-baia-mare/

Share