Accesari

Azi365
Total575993

Guests : 72 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori E - CFR Cluj a castigat Faza Zonala de la Bistrita si merge la Faza Semifinala

Evaluare utilizator:  / 2
Cel mai slabCel mai bun 


Pe locul secund s-a clasat Plimob Sighetu Marmatiei, echipa care merge si ea mai departe

Juniorii E din Gruia au confirmat si-n acest sfarsit de saptamana forma buna si s-au clasat pe primul loc dupa meciurile desfasurate in acest weekend la Bistrita – Nasaud, in Turneul Zonal al Campionatului National.
In cadrul acestei competitii CFR 1907 Cluj,  grupa 2003, echipa antrenata de  Alin Adrian Cazan  a fost repartizata in grupa 1, a carei gazda a fost Gloria Bistrita.

Alaturi de echipa noastra si de cea a gazdelor, in aceasta grupa au mai fost Plimob Sighet din Maramures, echipa pregatita de Nelutu si cei de la Sporting Suceava.

Competitia a inceput cu meciul dintre CFR si Plimob Sighet. In teren scorul a fost egal, 1 – 1, dar cum noul regulament nu mai prevede reprizee de departajare s-a trecut direct la executarea penalty - urilor. Baietii din Gruia au invins cu 5 – 4, astfel adjudecandu-si primele doua puncte in clasament, unul revenindu-le sighetenilor.

In meciul a doilea al zilei, ACS Sporting Suceava - ACF Gloria 1922 Bistrița 1 – 3, gazdele adunand primele 3 puncte, dat fiind faptul ca s-au impus in timpul regulamentar.

De la ora 17 a inceput meciul dintre CFR si Gloria Bistrița. La terminarea timpului de joc scorul era alb, 0 – 0, iar dupa executarea loviturilor de departajare elevii lui Alin Cazan s-au impus tit cu 5 – 4, astfel adunand inca 2 puncte in clasament.

In meciul urmator, desfasurat de la ora 18, Plimob Sighet a remizat, 2 – 2 cu ACS Sporting Suceava, insa dupa loviturile de departajare s-au impus maramuresenii cu 5 – 4, acumuland doua puncte.
Astfel, dupa terminarea meciurilor din prima zi, CFR acumulase 4 puncte, ca si gazdele de la Gloria Bistrita, pe 3 era Plimob cu 3 puncte, pe ultimul loc Sporting Suceava cu 1 singur punct.

zarurile au fost aruncate si orice emotie s-a risipit duminica dimineata de la ora 10, cand alb – visinii pregatiti de Alin Cazan s-au impus in timpul regulamentar de joc cu 1 – 0 in fata moldovenilor de la ACS Sporting Suceava, astfel adunand 7 puncte si incheind Grupa pe primul loc.

De la ora 11 gazdele de la Gloria 1922 Bistrița si-a jucat cu CS Plimob Sighet sansa sa mearga mai departe. De mers merg maramuresenii lui Nelutu Hotea, deoarece s-au impus cu scorul de 3 – 1, astfel adunand 6 puncte si terminand pe locul 2 si mergand la Faza Semifinala.
In momentul de fata CFR este calificat intre cele 12 echipe din tara, urmand ca acestea sa fie impartite in doua grupe de cate 6 echipe fiecare.

Bafta baieti si-n continuare!
Hai CFR!

http://www.necenzuratmm.ro/sport/43688-juniorii-e-cfr-cluj-joaca-sambata-si-duminica-meciurile-din-turneul-zonal.html

Share