Accesari

Azi594
Total1271737

Guests : 4 guests online
Powered by CoalaWeb

Iuliu Rosiianu si Adrian Ster, au efectuat primul antrenament la CFR Cluj

Evaluare utilizator:  / 0
Cel mai slabCel mai bun 

Inceputul de an a adus miscari importante in lotul Salina Ocna Sugatag, doi dintre cei mai buni jucatori, portarul Iuliu Rosiianu si mijlocasul Adrian Ster, fiind principalele tinte ale echipei campioane en-titre a Romaniei, CFR Cluj.
Inca de la primul antrenament al ceferistilor din acest an, cei doi s-au prezentat sub comanda antrenorului Alin Cazan, pe terenul de antrenament, din Parcul Ceferistilor din Cluj Napoca.
Nu mica le-a fost surpriza, de acum noilor coechipieri, cand s-au trezit colegi, cu doi dintre cei mai buni adversari de ieri, Iuliu Rosiianu si Adrian Ster.

Prin urmare, s-a trecut destul de repede peste perioada de acomodare si cei doi au raspuns cu brio, asteptarilor noului lor antrenor, Alin Cazan.
Sigur ca, pasul catre echipa campioana a Romaniei, este pentru Iuliu si Adrian, un pas extrem de important, atat prin prisma faptului ca vor evolua la un club de renume atat in tara cat si in strainatate, dar si pentru ca vor juca la un club profesionist, cu strategie de viitor pentru tinerele talente, dovada sta si faptul ca CFR Cluj a organizat deja o selectie pentru copiii nascuti in anul 2007, adica pentru copilasii de 5 ani.
Nivelul de pregatire de la CFR Cluj este mai ridicat, prin urmare si cerintele sunt mai mari, si din aceasta cauza fostii fotbalisti de la Salina Ocna Sugatag, sunt constienti ca trebuie sa munceasca mult mai mult decat au facut-o pana acum, pentru a-si justifica sperantele puse in ei de antrenori, conducatori si, nu in ultimul rand, de parintii lor.
Calitatea sedintelor de pregatire este la un nivel superior, nivel care necesita un bagaj mai amplu de cunostinte, atat tehnice cat si tactice.
Sa mai spunem ca, cei doi sunt cazati pe parcursul antrenamentelor din aceasta saptamana,  la un stabiliment de patru stele, “Casa Zanelor”, in apropriere de Aqua Park, si mai au la dispozitie, teren sintetic de antrenament suplimentar, bazin si alte facilitati puse la dispozitie, cu generozitate de gazde.
Fiind in clasa a VIII-a, atat Iuliu Rosiianu, cat si Adrian Ster, vor tebui sa termine anul in Baia Mare, unde isi vor da si examenele, urmand ca din vara sa se gaseasca solutii pentru a se transfera amandoi si cu scoala in Cluj Napoca, unde vor trebui sa participle la fiecare antrenament si meci al echipei CFR Cluj.
Pana atunci efortul lor de a face parte din echipa CFR Cluj este substantial, care necesita sacrificii si eforturi mult mai mari, insa nimic nu este prea greu pentru atingerea performantei la un nivel  superior.

Foto: CFR Cluj Napoca - Antrenament

Share