Accesari

Azi651
Total1272938

Guests : 6 guests online
Powered by CoalaWeb

„U” Cluj `98 a invins CFR `99 cu 3 – 0 (2 – 0)

Evaluare utilizator:  / 3
Cel mai slabCel mai bun 

Manjii pregatiti de Alin Cazan n-au reusit sa faca fata cu brio adversarilor de la „U” Cluj `98, pe terenul carora au jucat sambata, intr-un meci care-a contat pentru cea de-a doua etapa a returului din cadrul Campionatului Judetean Juniori C Cluj.
Meciul s-a jucat la baza „Dan Anca”.
Diferenta de un an dintre cele doua echipe s-a vazut atat in gabaritul jucatorilor, dar si in forta acestora, insa meciul s-a rupt dupa ce „sepcile rosii” au deschis scorul din nimereala, un jucator voind sa centreze, insa a lovit mingea cu exteriorul piciorului iar cu ajutorul vantului care a batut destul de tare pe parcursul jocului, mingea a prins un efect ciudat si portarul Iuliu Mihail Rosiianu n-a mai putut-o scoate de sub transversala, desi a fost pe minge.


A fost momentul in care mai micii jucatori s-au demoralizat si mai tare, gazdele stapanind pana la pauza mijlocul terenului si marcand inca odata.
A fost o perioada in care alb – visinii n-au mai legat nimic, gresind nepermis de nenumarate ori, dand pase la adversar si trimitand nefortati mingea in aut.
Struniti bine la pauza de Alin Cazan, care a si operat primele schimbari alb-visinii au aratat alta fata, preluand controlul jocului si creindu-si nenumarate sanse de a marca.
Gazdele s-au remarcat prin atacuri dure si intrari periculoase, netaxate de niste arbitri necunoscatori intr-ale regulilor fotbalului.
Pana la urma scorul a fost 3 – 0, insa partea a doua a jocului a dat reale sperante de viitor celor prezenti, daca e sa tinem cont de faptul ca elevii nostri sunt cu un an mai mici.
Alin Cazan a inceput cu formula Iuliu Mihail Rosiianu, portar, Remus Gabor capitan de echipa, alaturi de Andrei Tornyai, Radu Petrisor, Badea Darius, Cret Catalin, Nyeki Mark, Pop Adrian, Claudiu Calian, Hetea Daniel si Kallo Robert.
Petean Marian a intrat la pauza in locul lui Kallo Rober, Bogdan Milandru in locul lui Calian Claudiu, Isac Alexandru in locul lui Gabor Remus, care a fost lovit de un adversar cu cotul in gura.
Agrisan Rares l-a inlocuit pe Daniel Hetea, Cicioveanu Paul pe Pop Adrian si Vlad Muresan pe Iuliu Rosiianu.
Una peste alta a fost un meci cat se poate de util, dar dincolo de incarcatura emotionala a lui si de adversitatile existente, a fost primul meci la care au venit cativa dintre membrii Galeriei CFR.
Este important momentul deoarece pe Facebook exista deja mai multe adrese de promovare ale acestor talentati jucatori.
Ii gasiti pe adresele TRIBUNA CFR, CFR JUNIORI C, CFR JUNIORI E, Iuliu Mihail Rosiianu si pe siteul personal al portarului, adica www.rosiianu.ro

 Foto: U Cluj '98 - CFR Cluj '99 (1)

Share