Accesari

Azi207
Total1307787

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Blestemul ultimelor minute

Evaluare utilizator:  / 3
Cel mai slabCel mai bun 


FC Zalău – ACS Comuna Recea 1-1 (0-1)

Etapa 28 din Liga 3, seria C5, a adus față în față două echipe care aspirau la podiumul clasamentului seriei, după ce liderul AFC Hermannstadt este virtual promovată în Liga 2. FC Zalău și ACS Comuna Recea au arătat cu sunt printre cele mai bune echipe ale seriei și au oferit o partidă atractivă cu multe ocazii de poartă, cu dramatism pe finalul partidei și au făcut o bună propagandă fotbalului.

Pentru ACS Comuna Recea a fost al treilea meci oficial disputat pe parcursul a șapte zile, o perioadă nu foarte fericită, un egal și o înfrângere acasă, cu ASA Tg. Mureș II și Sănătatea Cluj, și un egal în deplasarea de la Cluj.

Din nou, pe finalul partidei, în min. 90+2, elevii antrenați de Romică Buia și Ovidiu Mic s-au văzut egalați, privându-i de o victorie care ar fi păstrat echipa ACS Recea pe podiumul clasamentului.

Partida a stat tot timpul sub semnul echilibrului, gazdele încercând să pună presiune la poarta apărată de Iuliu Roșiianu, în timp ce maramureșenii s-au apărat exact și au lovit pe contratac.
Oaspeții și-au arătat intențiile ofensive încă din startul partidei, în min.8, când Ster prinde spațiul porții adverse dar Băican reține. Nici zălăuanii nu se lasă mai prejos și ratează deschiderea scorului prin Stanciu care trimite alături de la 22 m în min.15, și prin Todea, a cărui voleu de la 18 m trece pa lângă poartă. Elevii lui Romică Buia și Ovidiu Mic încearcă și ei poata lui Băican, dar șutul lui Alin Cuc trece puțin peste poartă.
Oaspeții deschid scorul în min. 32, când Dunca recuperează o minge în terenul advers, și îl angajează foarte bine pe Asăujan în careul advers, și Băican nu mai poate interveni la șutul plasat al mijlocașului celor de la Recea: 0-1.
Imediat după gol, în min.35, Tabirta este găsit foarte bine în careul advers, șutul său puternic sub bară fiind scos de Iuliu Roșiianu în corner. Același Tabirta are posibilitatea să egaleze dar voleu său din interiorul careului trece peste poartă în min.39.
După numai două minte Recea ratează cea mai mare ocazie a meciului, când preia o minge la centrul terenului și reușește să treacă de amâdoi fundașii centrali ai gazdelor și scapă singur spre poarta lui Băican, intră în care dar șutul său este  scos de portarul sălăjean.
Giurgiu încearcă și el poarta adversă în min. 43 dar Băican se face din nou remarcat, pentru ca finalul reprizei să aparțină gazdelor care mai irosesc două ocazii de egalare prin Stanciu și Todea în min.43 și 45+1.
Repriza secundă găsește echipa gazdă în atac, căutând egalare și Tabirta ratează chiar din startul reprizei, în min.47 când voleul său trece peste poarta apărată de Roșiianu.
Același Tabirta scapă singur cu Roșiianu în min. 50 dar trimite pe lângă poartă. Recea încearcă să mai conteze și ea în atac, lovitura liberă executată de Lupu în min58 este prinsă de Băican. Același Băican se face remarcat și la lovitura liberă executată de Ster în min.60.
În min. 71, o nouă fază importantă la poarta oaspeților, când Roșiianu respinge o centrare venită de pe partea stângă, minge ajunge la Hosu, care trimite peste poarta părăsită de portarul oaspeților.
În minutele de prelungire ale partidei își intră în rol arbitrul Sorin Vădana care acordă gratis o lovitură liberă de la 17 m, central pe poartă, Stanciu execută foarte bine lovitura liberă, mingea lovește bara transversală, dar refuză să părăsească careul mic al oaspeților, de unde Alex Pop o trimite în poartă reușind o egalare care până la urmă este echitabilă după desfășurarea jocului, dar și a ocaziilor irosite de FC Zalău: 1-1
Putea foarte bine să fie 0-2, dar s-a terminat 1-1, o partidă în care, din nou ACS Comuna Recea s-a văzut egalată în ultimele minute de joc. Etapa viitoare ACS Comuna Recea va juca ultima partidă din acest campionat pe teren propriu, contra liderului clasamentului, AFC Hermannstadt, deja promovată în Liga 2, fără doar și poate, cea mai bună echipă a seriei, care a condus autoritar seria pe (aproape) tot parcursul campionatului!

FC Zalău – ACS Comuna Recea 1 – 1 (0 – 0)
Stadion Municipal Zalău
Spectatori: cca 200
Au înscris: Alex Pop (min.90+2) respectiv Asăujan (min.32)
Cartonașe galbene: Coti, respectiv Pașca, Urs, Lupu, Cuc
Arbitri: Sorina Vădana (Cluj Napoca) – centru; Claudiu Giorgiu (Cluj Napoca), Vlăduț Gaspar (Tg. Mureș).
Observatori FRF: Lorand Szanto (Tg. Mureș), Ioan Orosfoian (Tg. Mureș).

FC Zalău: Băican – Turda, Mateciuc (Celea 54), Bucur, Târlea, Stanciu, Coti, Boka (Bercean 68), Todea (Alex Pop 63), Ungurianu (Hosu 46), Tabirta. Rezerve: Andrei Pop – Duma, Alex Taloș. Antrenori: Constantin Olariu (principal), Cristian Oros (secund).
ACS Comuna Recea: Roșiianu – Pașca, Lang, Urs, Gherman, Dunca (Rațiu 90+3), Cuc, Giurgiu, Lupu (David 79), Asăujan (Ionuț Mureșan 87), Ster (Achim 90+1). Rezerve: Gherghel. Antrenori: Romică Buia (principal), Ovidiu Mic (secund).

Sursa foto: www.sportulsalajean.ro   

Share