Accesari

Azi201
Total1307781

Guests : 5 guests online
Powered by CoalaWeb

Progresul Șomcuta Mare se pregătește intens pentru Liga 3

Evaluare utilizator:  / 1
Cel mai slabCel mai bun 


În vederea începerii noi ediții a Ligii a 3-a nou promovata echipă Progresul Șomcuta Mare se întărește în toate compartimentele.
Prima schimbare s-a făcut chiar pe banca tehnică, de-acum antrenor principal fiind Cristian Bogdan, posesor al licenței UEFA A.
El îi va avea ca secunzi pe Răzvan Lupu, fost jucător la Minaur Baia Mare, care-și va continua și cariera de fotbalist, însă sunt voci care spun că se va mai baza și pe serviciile lui Vlad Pop, fost jucător șomcutean, professor de sport.


De asemenea, cea de-a doua echipă care va reprezenta județul Maramureș la acest nivel și-a mai asigurat serviciile portarului Iuliu Mihail Roșiianu – venit liber de contract de la Sighetu Marmației și care le-a făcut zile fripte șomcutenilor în finală – Rayni Bandula și Bogdan Pașca - ambii împrumutați de la divizionara B Comuna Recea – Cezar Bud – împrumutat de la CFR Cluj 2 și Darius Vultur.
Acestora li s-au mai alăturat și patru componenți ai echipei de Republicani A de la Minerul Baia mare.
Progresul Șomcuta Mare a început deja antrenamentele pentru sezonul următor al Ligii 3.
Interesant sau nu, dar reprezentantele județului nostrum se vor înfrunta chiar din prima etapă a acestei ediții, în data de 12 septembrie 2020, pe terenul din Șomcuta.

Share