Accesari

Azi79
Total1279130

Guests : 31 guests online
Powered by CoalaWeb

Juniori C – CFR Cluj joaca azi pentru castigarea oficiala a Seriei I Cluj

Evaluare utilizator:  / 2
Cel mai slabCel mai bun 


Astazi se joaca ultimul meci din cadrul Seriei I a Campionatului Judetean C Cluj, serie in care se stie déjà echipa castigatoare, adica CFR Cluj, echipa pregatita de Alin Cazan.
Baietii din Gruia au inscris pana acum 99 de goluri si au primit numai unul, astfel avand de departe cel mai bun atac si cea mai buna aparare, dovedind astfel ca se lucreaza bine la antrenamente, atat cu portarii cat si cu jucatorii de camp.
Alb visinii au 12 victorii din 13 meciuri, 36 de puncte si +18 la Clasamentul adevarului.

Adversara ocupa locul 4 in grupa, avand 8 victorii, un egal si 4 infrangeri, 40 de goluri marcate si 20 primite, 20 de puncte si +4 la Adevar.
Din cele 20 de goluri primite 3 le au tot de la CFR, din meciul tur, cand pentru victorie au inscris la Turda Akos bodor, Robert Kallo si Marian Petean.
In felul acesta, astazi se joaca pentru palmares, dar si pentru inscrierea si sarbatorirea celui de-al 100 – lea gol intr-un meci oficial, in aceasta editie.
Parintii si suporterii sunt asteptati de la ora 16:00, la Baza CMC.
De la 18:30 emotiile raman vii, deoarece cealalta echipa pregatita de Alin Cazan, Juniorii E disputa la Baza Ardealul returul.
In tur s-au impus cu 5 – 0, trei goluri fiind inscrise de Alex Pop si doua de Tudor Cocis.
Le tinem si lor pumnii, pentru ca sa poata merge mai departe, la Faza Zonala.

http://www.frf-ajf.ro/cluj/competitii-fotbal/juniori-c-seria-1-1940.html

http://rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/285-cfr-99-s-a-impus-cu-3-0-la-ariesul-turda-si-incheie-turul-pe-primul-loc.html

http://rosiianu.ro/cfr-cluj/stiri/284-juniorii-c-cfr-1907-cluj-merge-sa-bata-la-afc-ariesul-1907-turda-si-sa-ramana-pe-primul-loc.html

Share